Εστιατόριο Ποσειδών στο Καμάρι - Logo  
 

Καμάρι

Το Εστιατόριο Ποσειδών βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά της Σαντορίνης, στο χωριό Καμάρι, δίπλα σε μια από τις πιο διάσημες παραλίες, την αμμώδη "Μαύρη Παραλία" της Σαντορίνης. Το Καμάρι είναι ένα θερινό θέρετρο, που βρίσκεται περίπου 10Km από τα Φηρά, την πρωτεύουσα της Σαντορίνης, 12Km από το λιμάνι του Αθηνιού και 3Km από τον Κρατικό Αερολιμένα Σαντορίνης. Το Καμάρι είναι ένας απο τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη Σαντορίνη. Τόσο η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, όσο και η φήμη της "Μαύρης Παραλίας" προσελκύουν πλήθος επισκεπτών, που επιλέγουν το Καμάρι ως τόπο για να μείνουν ή για να επισκεφτούν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σαντορίνη.

Η μετακίνηση απο και προς το Καμάρι είναι πολύ εύκολη, είτε μετακινηθείτε με τα μεσα μεταφοράς, είτε με δικό σας μέσο.

 

Εστιατόρια στη Σαντορίνη

Εστιατόριο Ποσειδών στο Καμάρι

Τοποθεσία Εστιατορίου Ποσειδών

Το Εστιατόριο Ποσειδών βρίσκεται στην αρχή του κεντρικού παραλιακού πεζόδρομου στο χωριό Καμάρι. Μπορείτε να μας επισκευτείτε όλες τις ώρες της ημέρας, για γεύμα ή δείπνο, απολαμβάνοντας και την υπέροχη θέα της "Μαύρης Παραλίας".

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο πεζόδρομος συγκεντρώνει όλους τους επισκέπτες. Εκεί μπορείτε να βρείτε δεκάδες καταστήματα με αναμνηστικά και παραδοσιακά προϊόντα της Σαντορίνης.

Χάρτης Σαντορίνης
 

Εστιατόρια στη Σαντορίνη - Εστιατόριο Ποσειδών στο Καμάρι - All rights reserved (2006-2010)
Αρχική|Τοποθεσία|Photo Gallery|Επικοινωνία|Προσφορές|Χρήσιμες Συνδέσεις
Hosted by NetDynamics